Hírlevél november 15.

PDF Embedder requires a url attribute

Temetés: Nagy Józsefné 90 éves korában elhunyt testvérünk temetése november 9-én 15 órakor volt az Öregtemetőben.

Bakos Lajos 71 éves korában elhunyt testvérünk temetése november 12-én 12 órakor volt az Öregtemetőben.Vasárnapi persely november 8-án:                                        37.360,- Ft

Szolgálattevő november 22-én:                                   Nt.  Hánka Levente

*Egyházfenntartói járulékaink éves díja: Presbiteri: 15.000,-; Aktív dolgozók: 12.000,-; Nyugdíjas, diák: 6.000,-; Perselyadományaikat és céladományaikat  a K&H Bank:10403129-49575157-50491000 számú számlaszámra lehet utalni. Kérjük, hogy a közleménybe írják bele a nevet, címet és a befizetés célját. „Áldott az Úr, napról napra gondot visel rólunk.”  Zsolt. 65:20

* A gyermekfelügyelet, vasárnapi iskola szolgálatára a lelkészi hivatalban lehet jelentkezni.

* Hangosításra szeretettel várjuk adományaikat, banki átutalással (K&H Bank:10403129-49575157-50491000, közleményben: cím és Hangosításra adomány) vagy a Lelkészi Hivatalban személyesen.

Szeretettel várjuk az adakozni szándékozó testvéreket.

*Református Szeretetszolgálat ebben az évben is meghirdeti 100 % szeretet programját. Tartós élelmiszert gyűjtünk rászorulóknak.Erre a célra a dobozokat a Lelkészi Hivatalban találjuk.  A gyűjtés november 1-től november 31-ig tart.

* *Az Istentiszteletek és minden alkalom jövőhéttől csak online lesznek megtartva. A Google Meet felületet figyeljük a következőben. Csatlakozás, és segítség a weboldalunkon található.

* Kérünk mindenkit, hogy figyelje az országos híreket. Valamint az Egyházi Útmutatást a reformatus.hu és a helyi útmutatást a ceglednagytemplom.hu oldalunkon.ÚJRA CSAK ONLINE TÉRBEN TALÁLKOZHATUNK!

A koronavírus második hulláma miatt hozott kormányzati intézkedésekkel összhangban, valamint a Református Egyház Zsinatának elnöksége kérésére gyülekezetünk életében az alábbiak változnak:

November 11-től szünetel minden közvetlen érintkezéssel járó egyházi alkalom. Istentiszteletek, reggeli áhítatok, bibliaóra online elérhetőek a Facebookon, vagy a Youtube-csatornánkon. A CSATLAKOZÁSHOZ weboldalunkon találhatunk segítséget. Lelkészi hivatal telefonos ügyeletet tart. A legszükségesebb ügyintézések (temetés, hivatalos ügyek) csak online, vagy előre egyeztetett időpontban történhetnek.

Áldott hetet mindenkinek!

Facebook: https://www.facebook.com/ceglednagytemplom/

Youtoube: https://www.youtube.com/channel/UC7ChMlGYNi_2sPEpnueqxAA

Az INTERNETES ONLINE TÉRBEN VALÓ TALÁLKOZÁST lehetőségei: Bibliaóra kedden 17.00 Imaközösség pénteken 17.00 órától.

A csatlakozáshoz egy kis segítség: Az fenti linkek az alkalmak “szobáinak” linkjei. Ha nyitva van, akkor lehet hozzá csatlakozni, és tudunk egymással beszélgetni: Ezek a linkek tehát mindig élőek lesz, mindig ezeken keresztül lehet majd becsatlakozni. Csatlakozni csak a megadott időpontokban tudunk, ha én is ott vagyok (akkor tudunk belépni a szobába ha nyitva van, én nyitom ki). Számítógépen egyszerű:

 – csak a linkre kell kattintani,  – megkérdezi a kamera és a mikrofon használatának engedélyezését (laptopphoz általában van, számítógéphez csatlakoztatni kell) – várni míg engedélyezzük a csatlakozást. (érdemes Chrome böngészőt használni, arra van kitalálva) Okostelefonon is lehet:  – a linkre bökni: (ha nincs a telefonon a GOOGLE MEET alkalmazás, akkor felajánlja, hogy letöltse, letöltés, telepítés)  – megnyitja a GOOGLE MEET alkalmazást  – van egy gomb: “ASK TO JOIN” azt meg kell nyomni.  – várni míg beengedem.

KÉSZ!

Áhítatok: minden nap /Hétfő-Péntek/ reggel 8:30 – kor a Facebookoldalunkon élőben is közvetítjük. AZ ADAKOZÁSRÓL NE FELEDKEZZÜNK EL.

 NOVEMBERI KÖRLEVELÜNKET szeretettel ajánljuk a kedves Testvérek figyelmébe! Weboldalunkon az is megtalálható.

www.ceglednagytemplom.hu