Hírlevél augusztus 21. Újkenyér

Esküvő: Tájnel Ákos és Ari Zsanett augusztus 20-án fogadtak örök hűséget a nagytemplomban.

Vasárnapi persely augusztus 14-én                                72.150, – Ft   

Szolgálattevő augusztus 28-án                            Nt. Hánka Levente

*Egyházfenntartói járulékaink éves díja: Presbiteri: 15.000, – Ft; Aktív dolgozók: 12.000, – Ft; Nyugdíjas, diák: 6.000, – Ft; valamint Adományaikat és céladományaikat is a K&H Bank:10403129-49575157-50491000 számú számlaszámra lehet utalni. Kérjük, hogy a közleménybe írják bele a nevet, címet és a befizetés célját.

* Úrvacsorás Istentiszteletünket Újkenyér Ünnepére augusztus 21-én tartjuk.       

* A Keddi Bibliaórák szeptemberig szünetelnek.

*Szeptember végén induló felnőtt konfirmációra várjuk a jelentkezéseket.

* Szeptember végén elindult gyülekezetünkben a Tanúim Lesztek program. Szeptember végétől május végéig tartó kurzusra hitükben, missziói küldetésükben jobban elmélyülni kívánó testvéreinket várjuk.

*Önkénteseket keresünk szolgálatokba: a gyermekfelügyelethez a vasárnapi Istentiszteletek alatt, az ifjúsági munkához és az alkalmakhoz.

* A parókia tetőszerkezetének felújítása, héjazat-cseréje elkezdődött. Hordozzuk imáinkban a munkát. Bővebben később adunk hírt.

*Lelkészi Hivatalban és a Gyülekezeti Házban villanyszerkezeti felújítások folynak, ezért előre egyeztetett időpontban 9-12-ig lehet hivatali ügyeket intézni.

*RockForrás zenekar augusztus 26-án pénteken 18 órától koncertet tart, a Török János Református Mezőgazdasági és Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola tornatermében.

*Egyházmegyei Napra jelentkezés – szeptember 03 szombat 8-án. A jelentkezéseket még a jövőhét keddig várjuk.

*Református Általános iskola tanévnyitó ünnepsége 28-án vasárnap 16 órától a Nagytemplomban.

*Török János Református Mezőgazdasági és Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola tanévnyitó ünnepsége szeptember 1-én csütörtökön 8 órától a Nagytemplomban.