Hírlevél október 2.

Keresztelés: Paskó István Zsombor, Urbán Napsugár

Esküvő: Nagy Sándor és Vanda Bernadett fogadnak örök hűséget egymásnak október 22-én a Nagytemplomban.

Emlékharang: Kemenczés László 68 éves korában, szeptember 12-én elhunyt testvérünk emlékére szólnak harangjaink október 02-án 11:30-kor Emlékezik rá: felesége, gyermekei, unokái, Testvérei gyermekeikkel. Közeli és távoli ismerősei, akik szerették és tisztelték őt.

Vasárnapi persely szeptember 25-én                             62.970,- Ft   

Szolgálattevő október 9-én                                Nt. Hánka Levente

*Egyházfenntartói járulékaink éves díja: Presbiteri: 15.000, – Ft; Aktív dolgozók: 12.000, – Ft; Nyugdíjas, diák: 6.000, – Ft; valamint Adományaikat és céladományaikat is a K&H Bank:10403129-49575157-50491000 számú számlaszámra lehet utalni. Kérjük, hogy a közleménybe írják bele a nevet, címet és a befizetés célját.

* A Keddi Bibliaórák októbertől újraindulnak. Időpontot egyeztettünk. A jövő héten kedden délelőtt 10.00 órakor kezdünk.

* Gyülekezetünkben elkezdődött a Tanúim Lesztek program. Minden kedden 18 órától május végéig tart a kurzus. Jövő évben tervezzük újra indítani, rendszeresíteni ezt az alkalmat gyülekezetünkben, amire  hitükben, missziói küldetésükben jobban elmélyülni kívánó testvéreinket várjuk majd mindig szeretettel.

*Önkénteseket keresünk szolgálatokba: a gyermekfelügyelethez a vasárnapi Istentiszteletek alatt, az ifjúsági munkához és az alkalmakhoz.

*A Konfirmációs órák is indulnak a jövő héttől. Az első csoport szerdán 13.30-tól (7. órában) a második csoport (a tavalyi elsősök) hétfőn szintén 7. órában találkoznak.

* Intró alkalmat szervezünk a Török János középiskolában. Jelentkezni a lelkészi hivatalban.

*Szeptember végén induló felnőtt konfirmációra várjuk a jelentkezéseket. A jövő héten vasárnap megbeszéljük az alkalmak időpontját, ha indul a csoport.

* A Református Iskola szeptember 30-án, pénteken délután 17 órakor tartotta a 30 éves újraindításának évfordulójára szervezett ünnepi istentiszteletét az első évfolyamosok fogadalomtételével egybekötve.

* Gyülekezeti Házunk korlátozott módon üzemel. Egyelőre a hivatal és az ifjúsági termünk használható. Jelenleg felméréseket, terveket készítünk a közelgő rezsiterhes időszak minél gazdaságosabb átvészelésére, hosszútávú takarékosságra.