Hírlevél október 09.

Keresztelés: Hunyadi Viktória, Hunyadi Szofia, Górnagy Dorián, Górnagy Teodor

Esküvő: Nagy Sándor és Vanda Bernadett fogadnak örök hűséget egymásnak október 22-én a Nagytemplomban.

Vasárnapi persely október 2-án                                      42.680,- Ft   

Szolgálattevő október 16-án                                Nt. Hánka Levente

*Egyházfenntartói járulékaink éves díja: Presbiteri: 15.000, – Ft; Aktív dolgozók: 12.000, – Ft; Nyugdíjas, diák: 6.000, – Ft; valamint Adományaikat és céladományaikat is a K&H Bank:10403129-49575157-50491000 számú számlaszámra lehet utalni. Kérjük, hogy a közleménybe írják bele a nevet, címet és a befizetés célját.

* A Bibliaórák októbertől újraindulnak.  Kedden délelőtt 10.00-től.

* Gyülekezetünkben elkezdődött a Tanúim Lesztek program. Minden kedden 18 órától május végéig tart. Jövő évben tervezzük újra indítani, rendszeresíteni ezt az alkalmat gyülekezetünkben.

*Önkénteseket keresünk szolgálatokba: a gyermekfelügyelethez a vasárnapi Istentiszteletek alatt, az ifjúsági munkához és az alkalmakhoz.

*A Konfirmációs órák is indulnak a jövő héttől. Az első csoport szerdán 13:30-tól (7. órában) az iskola 3-as tantermében. A második csoport (a tavalyi elsősök) hétfőn illetve pénteken találkoznak szintén 7. órában a gyülekezeti házban.

* Intró alkalmat szervezünk a Török János középiskolában. Minden csütörtökön 15 órától a könyvtárban.

* Reformáció Ünnepi Istentisztelet október 31-én 18 órakor.

* Úrvacsorás Istentisztelet Újbor Ünnepre október 30-án.

* Gyülekezeti Házunk korlátozott módon üzemel. Egyelőre a hivatal és az ifjúsági termünk használható. Jelenleg felméréseket, terveket készítünk a közelgő rezsiterhes időszak minél gazdaságosabb átvészelésére, hosszútávú takarékosságra.

* Csemőben a Református Templom felújításért hálaadó Istentiszteletet tart a gyülekezet 15 órakor.

* Reformáció Ünnepi Emléknapot tart október 28-án, pénteken, a Török János Református Középiskola. Ennek keretében Istentiszteletet tartunk a Nagytemplomban 11 órakor. Vendég-igehirdető lesz.