Hírlevél október 16.

Esküvő: Nagy Sándor és Vanda Bernadett fogadnak örök hűséget egymásnak október 22-én a Nagytemplomban.

Emlékharang: Ürögdi Lászlóné Varga Erzsébet 5 éve elhunyt emlékére szólnak harangjaink ma 11:30-kor Emlékeznek rá: testvérei családjaikkal. Valamint Orosz István és családja. Marton Lajosné Hajdú Irén 17 éve elhunyt emlékére szólnak harangjaink ma 12:30-kor. Emlékezik rá Szebeni Dávid és családja.

Temetés: Galambos István György 77 éves korában elhunyt testvérünk temetése volt október 13-án 13 órakor a ceglédberceli temetőben.

Vasárnapi persely október 9-én                                      54.220,- Ft   

Szolgálattevő október 23-án                                Nt. Hánka Levente

*Egyházfenntartói járulékaink éves díja: Presbiteri: 15.000, – Ft; Aktív dolgozók: 12.000, – Ft; Nyugdíjas, diák: 6.000, – Ft; valamint Adományaikat és céladományaikat is a K&H Bank:10403129-49575157-50491000 számú számlaszámra lehet utalni. Kérjük, hogy a közleménybe írják bele a nevet, címet és a befizetés célját.

* A Bibliaórák októbertől újraindulnak.  Kedden délelőtt 10.00-től.

* Gyülekezetünkben elkezdődött a Tanúim Lesztek program. Minden kedden 18 órától május végéig tart. Jövő évben tervezzük újra indítani, rendszeresíteni ezt az alkalmat gyülekezetünkben.

* Intró alkalmat szervezünk a Török János középiskolában. Minden csütörtökön 15 órától a könyvtárban.

* Úrvacsorás Istentisztelet Újbor Ünnepre október 30-án.

* Reformáció Ünnepi Emléknapot tart október 28-án, pénteken, a Török János Református Szakképző iskola. Ennek keretében Istentiszteletet tartunk a Nagytemplomban 11 órakor. Vendég-igehirdető Hajdú Levente, Szóládi lelkipásztor.

* Reformáció Ünnepi Istentisztelet október 31-én, hétfőn, 18 órakor a Nagytemplomban.

*A Gyülekezeti Ház és a parókia udvarának rendezésére és karbantartására önkéntes munkanapot hirdetünk. Október 22-én, szombaton de 9 órától lehet csatlakozni a Gyülekezeti Házban.

* Gyülekezeti Házunk korlátozott módon üzemel. Egyelőre a Hivatal és az Ifjúsági termünk használható. Jelenleg felméréseket, terveket készítünk a közelgő rezsiterhes időszak minél gazdaságosabb átvészelésére, hosszútávú takarékosságra.

*A Konfirmációs órák is indulnak a jövő héttől. Az első csoport szerdán 13:30-tól (7. órában) az iskola 3-as tantermében. A második csoport (a tavalyi elsősök) hétfőn illetve pénteken találkoznak szintén 7. órában a gyülekezeti házban.

* Az Október 23-i városi ünnepi megemlékezések 10 órakor kezdődnek a Kossuth Művelődési Házban. Az Istentisztelet után csatlakozhatunk a koszorúzáshoz a templomkertben.