Hírlevél november 13.

Vasárnapi persely november 6-án                                     28.705,- Ft   

Szolgálattevő november 20-án                          Nt. Hánka Levente

*Egyházfenntartói járulékaink éves díja: Presbiteri: 15.000, – Ft; Aktív dolgozók: 12.000, – Ft; Nyugdíjas, diák: 6.000, – Ft; valamint Adományaikat és céladományaikat is a K&H Bank:10403129-49575157-50491000 számú számlaszámra lehet utalni. Kérjük, hogy a közleménybe írják bele a nevet, címet és a befizetés célját.

* A Bibliaórák minden kedden délelőtt 10 órától vannak az Ifjúsági teremben.

* Gyülekezetünkben elkezdődött a Tanúim Lesztek program. Minden kedden 18 órától május végéig tart. Jövő évben tervezzük újra indítani, rendszeresíteni ezt az alkalmat gyülekezetünkben.

* Intro alkalmat szervezünk a Török János középiskolában. Minden csütörtökön 15 órától a könyvtárban.

*A Konfirmációs órák is indulnak a jövő héttől. Az első csoport szerdán 13:30-tól (7. órában) az iskola 3-as tantermében. A második csoport (a tavalyi elsősök) hétfőn illetve pénteken találkoznak szintén 7. órában a gyülekezeti házban.

* Advent első vasárnapja november 27-én lesz. Az Újvárosi Gyülekezet a szokásos adventi délutánra 15.00 órakor vár mindenkit szeretettel. Vendégelőadó Stefán Attila. a Taksonyi Református Egyházközség ellkipásztora.

* Szeretettel várjuk azon testvérek jelentkezését, akik szeretnének segíteni az istentiszteleti alkalmak énekeinek betanításában.

* A Városi Adventi Koszorún az adventi gyertyát advent második vasárnapján, december 4-én 17.00 órakor gyújtjuk mi reformátusok. Aki szeretne egyet közösen énekelni, jöjjön el.

* Ezt követően a Ceglédi Fúvós Zenekar Adventi Koncertjét hallgathatjuk meg a Nagytemplomi Gyülekezeti Házban 18.00 órától. *Jótékonysági koncert lesz a CEGLÉDI BAPTISTA IMAHÁZ felújításának támogatására november 19-én 18 órakor. Közreműködnek: Szolnoki Kodály Kórus és MÁV Férfikar, Erkel Ferenc AMI Tanári és Kisfúvós Együttes, valamint a házigazda a Ceglédi Sztárai Vegyeskar.

* A vasárnaptól (november 13-tól) a Gyülekezeti Házban tartjuk a Vasárnapi Istentiszteleteket.

* Akinek a jövő évre szüksége lesz előreláthatólag Bibliaolvasó Kalauzra, kérjük jelezze a lelkészi hivatalban.

* A Reformátusok Lapjával kapcsolatban hasonlóan kérjük, jelezze. Éves rendelése van ennek is.

* A Foucault-inga kísérlet bemutatói idén november 17-én (csütörtökön) 10 órakor, és november 19-én (szombaton) 10 órakor lesz a Nagytemplomban.

* Csendesdélutánra hív mindenkit Cegléd-Újvárosi Gyülekezet. Meghívott előadóink dr. Makrai Tibor orvos és felesége. Az előadás, bizonyságtétel címe: Betegség és gyógyulás a keresztyén orvos szemével. Az időpont: 2022. november 19. (szombat), 15 óra.

* A Gyermekmunkás Munkacsoport kedden (nov. 15-én) 17.00 órakor tartja megbeszélését a Gyülekezeti Ház ifjúsági termében. Aki szeretnek csatlakozni a munkához, jöjjön el.