Hírlevél június 23.

Temetés: Dufner Árpádné Bognár Irén 91 éves korában elhunyt asszonytestvérünk temetése június 18-án volt az Öregtemetőben. BúsRezsőné Tarkó Edit 90 éves korában elhunyt asszonytestvérünk temetése június 21-én volt az Öregtemetőben.

Vasárnapi persely június 16-án:                                      29.360 ,- Ft

Szolgálatot végzi június 30-án:                                    Nt. Hánka Levente

*EGYHÁZFENNTARTÓI JÁRULÉK éves díját: Presbiteri: 25 000, – Ft; Aktív dolgozók: 18 000, – Ft; Nyugdíjas, diák: 9 000, – Ft; valamint Adományaikat és Céladományaikat is a K&H Bank:10403129-49575157-50491000 számú számlaszámra lehet utalni. Kérjük, hogy a közleménybe írják bele a nevet (ha nem azonos a befizető nevével), címet és a befizetés célját.

* FÉRFIKÖR: július 7-én, szombaton 16 órakor a Parókia udvarán.

*ASSZONYKÖR: július 13-án, szombaton 16 órakor az Ifi teremben.

* NYUGDÍJAS SZERETETKÖR alkalmai nyári időszakban szünetel.

* TANÚIM LESZTEK: Szeptemberben újrakezdődik. Jelentkezni lehet a Lelkészi Hivatalban. (tegnap volt a záróalkalom Rákospalota Óvárosi református gyülekezetben)

* NAPKÖZIS HITTANTÁBORT július 1-től 7-ig. 80 fővel a jelentkezést lezártuk.

* Ifialkalom helyet nyáron Bibliatanulmányozás lesz, melyre jelentkezni Balázs Alexandra Ifivezetőnél lehet.

NYÁRI IFJÚSÁGI TÁBORT július 15-től 20-ig rendezzük meg. Még pár hely van. Érdeklődni Balázs Alexandra Ifjúsági vezetőnél.

* A Jövőért Megsegítő Egyesület elnöke Simo Zoltán a vendégünk. Hallgassuk meg, segítsünk, ahogy kiki tud.    (info: www.ajovoert.ro)

*A Gyülekezeti Házban harmónium cserére, valamint a Nagytemplomban orgona cserére van szükség, erre hirdetünk adakozást. Adakozni utalással, vagy a Lelkészi Hivatalban lehet. Eddig összegyűjtött adományok összege: 1 468 450, – Ft.

* GYÜLEKEZETI KIRÁNDULÁST tervezünk Debrecenbe, mely szervezés alatt van.

* IMALÁNC – Élő gyülekezeteiben élő Egyház. a Szentlélek kitöltetésének ünnepét követő kedden, azaz május 22-én kezdjük el

és 15 héten keresztül folytatjuk, kedd esti, 20 órakor kezdődő imaalkalmakkal. Egészen szeptember 2-ig, amely hónappal az új gyülekezeti évad kezdődik el a közösségeinkben.